You are here

MS Metal-Sistem

Mesto: 

MS METAL SISTEM D.O.O je eskluzivni uvoznik i distributer svetski poznatog brenda AIR LIQUIDE SAF-Fro elektrode i opreme za zavarivanje i sečenje metala.
Uvoznici smo i distributeri građevinskog, stolarskog, keramičarskog, voćarskog, mašinbravarskog, varilačkog, poljoprovirednog, električarskog i drugog alata potrebnog za svakodnevno obavljanje svih delatnosti, različtih domaćih i svetskih proizvođača kao što su SAF-FRO, HM Mullner, TOYA, YATO, Hmezad, Jeklo, Muta, Sila, BOSCH, ANGELO B.,Tovarna Meril Kovine, Reisser-srafovi, Hawera, Rhodius, Vorel, Flo, i mnogi drugi.
U ponudi imamo preko 10000 artikala, a kompletan katalog možete preuzeti iz sekcije preuzimanje. Sve artikle iz kataloga imamo na lageru, u našem magacinskom prostoru od 3000 m2 koji se nalazi u sklopu firme. U sklopu firme se takođe nalazi i izložbeni salon tako da svi kupci koji nas posete mogu svakog dana od 08 do 16 časova, osim nedelje, da vide sve artikle koje imamo u ponudi, i uz pomoć naših ljubaznih komercijalista odaberu sve šta im je neophodno.