You are here

Gaga i sinovi

Mesto: 
Address: 
Trg Kralja Milana Podzemni prolaz pp 7/1
Tel: 
063/404-014
Fax: 
018/520-120
Brendovi: 

Radnja GAGA I SINOVI osnovana je 15.6.1992. godine i vec dugi niz godina uspesno se bavi prodajom pozamanterije, vunica i repromaterijala za sice i rucne radove. Pored prodajnog asortimana koji cini bogat izbor dugmadi, rajsferslusa, cipki, lastiza, traka, igala, konca, vunica, goblena i aplikacija, pruzamo i zanatske usluge korekcije odevnih predmeta kao i postavljanje nitni, drikera i ringlica. Iz godine u godinu, trudimo se da pratimo modne trendove i da shodno tome obogacujemo asortiman i kvalitet usluge. Visegodisnje iskustvo takodje nam pomaze u odabiru sto kvalitetnije robe. Osluskujuci zelje i savete nasih cenjenih kupaca, trudimo se da im stojimo na usluzi i po kvalitetu i kvantitetu asortimana, ali i po pristupacnim cenama. Dugogodisnju saradnju imamo sa raznim renomiranim proizvodjacima cije brendove uspesno zastupamo i od kojih bismo izdvojili: UNITAS Zagreb (Ljubica, Runolist, svila Mare, Tulipan...), ST.GEORGE (Manuela, Perlgarn, Glicer...) COATS (Red Heart- Margareta, Liza, Bella..., Milward- pribor za rucno i masinsko sice, Gedifra- vunice i konci) TETEKS YARN (Menada, Perilita, Jelak, Eva, Zana, Sandra...), YUMCO (Koral, Duga, Vera, Cable, Hakelgarn...)...
Sa ponosom iz naseg asortimana izdvajamo veliki izbor termo aplikacija i amblema, obicnog i punog veza, sa sljokicama, strasom i kristalima.
Na vama ostaje samo da uzivate u prezentaciji, a na nama da vam se zahvalimo na saradnji i dugogodisnjem poverenju koje se trudimo da opravdamo i da na obostrano zadovoljstvo dostignemo zavidan nivo u kupoprodaji nasih proizvoda i usluga.
Za kontakt, predloge, savete ali i kritike, pisite na gagaisinovihit@gmail.com
Контакт подаци
Телефон

* 18520120
* 63404014

Адреса

* Trg Kralja Milana, Stari podzemni prolaz, lok. 7/1
* 18000 Niš, Serbia


* gagaisinovihit@gmail.com