You are here

DACIĆ PROM doo

Mesto: 
Brendovi: 

Za kvalitetnu i modernu izgradnju neophodni su materijali vrhunskih performansi. Više od jedne decenije preduzeće DACIĆ PROM doo iz Novog Pazara snabdeva svoje kupce najkvalitetnijim građevinskim materijalom renomiranih proizvođača.

DACIĆ PROM DOO je osnovano 11.11.1998. godine kao porodično preduzeće sa ciljem obezbeđivanja egzistencije kako porodici tako i zaposlenima. Kvalitetnim menadžmentom, dobrom organizacijom i koordinacijom svih zaposlenih učinili smo da naše preduzeće opstane na tržištu i zauzme lidersku poziciju u regionu.

Danas sa ponosom možemo reći da je preduzeće DACIĆ PROM POUZDAN PARTNER građevinskim preduzećima, trgovinama, prevoznicima građevinskog materijala i individualnoj gradnji. Da bi svojim kupcima obezbedili kontinuitet u snabdevanju sklopili smo ugovore o poslovnoj saradnji sa najvećim, renomiranim domaćim i inostranim, proizvođačima građevinskog materijala.

Nastojaćemo da zadržimo lidersku poziciju u regionu i da, prateći savremene trendove i nove programe u izgradnji, našim kupcima učinimo dostupnim najkvalitetniji građevisnki materijal vrhunskih performansi po najpovoljnijim uslovima.

Materijal za kvalitetan početak gradnje!

IMPERATIV našeg stovarišta jeste kvalitet. Svojim kupcima učinili smo dostupnim najkvalitetnije građevinske materijale proverenih i nadaleko poznatih domaćih i inostranih proizvođača.